Komprimatorbilen kommer torsdag 9. mai kl. 18:00. Bilen starter ved garasjene (fotballbanen), kjører Tyristubbveien, Snipp Møllers vei og Eftasåsen. Det settes pris på om noen har mulighet til å følge bilen underveis, slik at de som trenger assistanse kan få det. Stor takk til alle som hjelper til på runden!

Tenk miljøvennlig! Vi oppfordrer til å gi brukbare ting til lokale loppemarkeder. Har du sportsutstyr du ikke bruker oppfordrer vi til at dette doneres til BUA Østensjø. BUA jobber for at barn og unge skal få låne sportsutstyr slik at de kan få delta på varierte aktiviteter.

Husk å spare hageavfallet til containerne. Disse blir stående fra 10. mai til 13. mai.

Elektrisk utstyr og annet farlig avfall må ikke kastes i komprimatorbilen. Det er gratis å levere sortert EE-avfall til godkjente innsamler-/behandlingsanlegg. I vårt nærområde kan denne typen avfall leveres i en boks ved Rema 1000 i Vetlandsveien. Vi jobber også med å skaffe en beholder til EE-avfall som midlertidig kan stå i vårt borettslag.

 

Vårdugnaden blir i år søndag 12. mai klokken 12.00. Vi møtes på lekeplassen. Her fordeler vi arbeidsoppgavene.

Ta med arbeidshansker, rive, kost, eller det du måtte ha av redskaper. Grønt komitéen stiller med trillebår, søppelsekker og forfriskninger. Som vanlig blir det plassert ut 2 containere for hageavfall. Den ene settes ved garasjene, og den andre i krysset Tyristubbveien /Eftasåsen.

Har du ikke anledning til å stille på dugnadsdagen? Ta kontakt så har vi oppgaver du kan gjøre i forkant. Alle, både unge og gamle, oppfordres til å delta på dugnaden. Dette er en god anledning til å bli bedre kjent med dine naboer. Jo flere som møter, jo raskere blir man ferdig med oppgavene!

Vårrengjøring av gatene Tyristubbveien/Eftasåsen/Snipp Møllers vei blir ifølge kommunenes nettsider utført 6. mai. Dette er før dugnaden. Vi vil derfor oppfordre alle til å feie grus ut i gata før feiebilen kommer. Så får vi det så fint i borettslaget til 17. mai 😊

Vel møtt på dugnad!

Hilsen Grøntkomitéen

Synne              982 69 307 / Eftasåsen 64

Helene             984 57 715 / Tyristubbveien 34

Camilla            900 23 265 / Tyristubbveien 35